Eutopia staat altijd in het hart van de discussie, zakelijk opereren wij helaas in de marge. Elke uitgave van ons Magazine is behalve een intellectueel avontuur ook een klein financieel gevecht. Zonder uw betrokkenheid kan Eutopia haar ambities niet waarmaken.

Steun daarom onze activiteiten en neem een abonnement op Eutopia Magazine of word vriend van onze stichting. Verzeker uzelf ervan dat u ook de komende jaren geïnspireerd blijft door nieuwe perspectieven en scherpe analyses.

De uitgaven van ons Magazine en de conferenties en lezingen die wij geven, maken het mogelijk inspirerende denkers uit het binnen- en buitenland aan het woord te laten; denkers die grote maatschappelijke ontwikkelingen kunnen duiden. Op geheel eigen wijze mengt Eutopia zich met intellectuele escapades in het Nederlandse publieke debat.

Voor drie nummers betaalt u slechts 25 euro. Als vriend van Eutopia Institute betaalt u voor drie nummers 50 euro. Boezemvrienden steunen ons met 250 euro en ontvangen uiteraard ook ons magazine.


  Abonnement formulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Huisnummer: (verplicht)

  Postcode: (verplicht)

  Woonplaats: (verplicht)

  Land: (verplicht)

  Telefoon: (verplicht)


  Drie num. -25, euroDrie num. en vriend -50, euroDrie num. en boezemvriend -250, euro

  2011

  Uw bericht


  captcha