AcademyEventsEvents past

Uitnodiging presentatie Democracy in Action: Future Voices

By Monday 6 December 2010 One Comment

Op donderdag 16 december zal van 15.00 – 16.30 uur de eindpresentatie en prijsuitreiking plaatsvinden van Eutopia’s filmwedstrijd Future Voices. Alle filmpjes zullen vertoond worden en aansluitend zal bekend worden wie een ticket naar Istanbul heeft gewonnen!
De deelnemers werd gevraagd om een filmpje van twee minuten te maken over een onderwerp waar zij een krachtige mening over hadden, met als leidraad: The world is changing….Hoe ziet jouw werk, familie of wijk in de multiculturele samenleving er over tien jaar uit? Achttien deelnemers reageerden op onze oproep en stuurden hun visie op de samenleving naar ons terug.
Vrienden en familie welkom!
Toegang gratis

Datum: 16 december 2010
Locatie en adres: Kriterion (kleine zaal), Roetersstraat 170 in Amsterdam
Tijd: 15.00 – 16.30 uur

One Comment