Academy

The world is changing

By Wednesday 20 October 2010 One Comment

The world is changing… Hoe ziet jouw werk, familie of wijk in de multiculturele samenleving er over tien jaar uit? Iedereen heeft wel iets te zeggen: in debatten, op televisie, Twitter, Facebook en YouTube. Wat is jouw verhaal? Stuur ook jóuw visie op de samenleving de (digitale) wereld in!
Verover een publiek met een filmpje van twee minuten over een topic waar jij een krachtige mening over hebt. Laat zien dat jij een veelbelovend beginnend filmmaker bent (in de leeftijd van 18 – 25 jaar) en dat je jouw perspectief goed kunt onderbouwen.
Alle filmpjes worden gepresenteerd op de website van Eutopia. Een deskundige jury selecteert drie prijswinnaars, de hoofdprijs is een vliegticket naar Istanbul. De drie winnaars worden bovendien uitgenodigd voor de eerstvolgende Cultuurshow van Eutopia in Utrecht, waar de winnende filmpjes getoond worden.

Het inzenden van de filmpjes kan nog tot 18 november. Voorzien van een korte uitleg en de gegevens van de maker, kan je dit per email sturen naar: [email protected] of per post:

Eutopia
t.a.v. Future Voices
Postbus 3856
1001 AR Amsterdam

Het formaat van het filmpje voor de website moet zijn: H 264 compressie, formaat quicktime, 640 breed, bitrate rond de 500 kilobyte.

Hou er rekening mee dat we je kunnen vragen om een formaat op te sturen dat geschikt is voor vertoning op groot scherm.

Heb je vragen of wil je input, neem dan contact op met Willeke, [email protected] of bel 06 2186 4117.

One Comment